+31 6 83349311 of +316 12492525 | Openingstijden woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. info@kadeboeken.nl
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hanny en Ralf zitten niet stil. De uitgebreide collectie van kAdeBoeken wordt continue vernieuwd. “Recentelijk hebben we een extra ruimte aan onze winkel toegevoegd. We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt”, aldus het stel. En dat vieren ze op zondag 23 september vanaf 16.00 met een borrel.

kAdeBoeken beschikt sinds de verhuizing over twee ruimtes, waar je een rijke collectie boeken over fotografie, kunst, geschiedenis, wetenschap en nog veel meer vindt. Nieuw is de ruimte met kasten vol interessante aanbiedingen, waarvan de voorraad voortdurend wisselt. Om al deze nieuwe ontwikkelingen te vieren, kun je op zondag 23 september vanaf 16.00 langskomen in de winkel voor een drankje. Die dag zijn er interessante aanbiedingen.

Beurzen en markten

kadeboeken

Om de collectie te kunnen blijven vernieuwen, staan Hanny en Ralf geregeld op beurzen. Zo waren ze de afgelopen maanden op de wekelijkse boekenmarkt op het Spui in Amsterdam te vinden en stonden ze onder meer in Haarlem, Leiden, Dordrecht en Deventer. Zondag 16 september staan ze op de allereerste Utrechtse Boekenmarkt, georganiseerd door het ILFU in het kader van het Utrechts Uitfeest. En zaterdag 13 oktober gaan ze naar Antwerpen en staan ze op de Academy Art Book Fair. Deze kunstboekenbeurs is ondertussen uitgegroeid tot de grootste van haar soort in de Benelux.

Nieuwe aanwinsten

kAdeBoeken heeft een unieke collectie boeken en kaarten gekocht over China en met name over Shanghai evenals veel schoolplaten over Nederlands-Indië van de Nederlands/Franse fotograaf Jean Demmeni. En net binnen, veel boeken over Bob Dylan. Hanny: “Recent hebben we van fotograaf Peter Koudstaal het ultieme festivalboek gekocht. Een prachtig boek in een gelimiteerde en gesigneerde oplage van 250 exemplaren.” En Ralf vult haar aan: “Maar uiteraard volgen wij binnenlandse en buitenlandse uitgeverijen die bijzondere of speciale uitgaven aanbieden.”

En natuurlijk is iedereen welkom die boeken, posters, folders en pamfletten wil aanbieden, in de winkel of gewoon thuis na een telefonische afspraak. Tevens kopen zij LP’s.  [Ralf – 06 12492525 / Hanny –  06 83349311].

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.