+31 6 83349311 of +316 12492525 | Openingstijden woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. info@kadeboeken.nl

Opening vernieuwde kAdeBoeken was een groot succes

De extra ruimte die Hanny en Ralf aan kAdeBoeken hebben toegevoegd, valt ontzettend in de smaak. Zij hadden op 23 september een openingsfeest, waar collega boekhandelaren, klanten, uitgevers, familie en vrienden aanwezig waren. “Het was erg gezellig”, laten Ralf en Hanny weten.

Het stel was erg tevreden over de vele positieve reacties die zij kregen op de boekenvoorraad en de inrichting. Ook in de weken na de opening werd kAdeBoeken drukbezocht door verzamelaars van fotoboeken, geïnteresseerden in reisboeken, liefhebbers van divers drukwerk en toevallige voorbijgangers, die tot hun verrassing allerlei leuke boeken aantroffen voor een aantrekkelijke prijs.

Nieuwe aanwinsten

Om hun klanten telkens weer te verrassen, blijven Hanny en Ralf op zoek naar collecties, verzamelingen en bibliotheken. Ze kopen ook enkele stuks of boeken uit de Privé-domeinreeks, Perpetua-reeks, de Russische bibliotheek en boeken op het gebied van reizen, biologie, wetenschap, reizen, architectuur, kunst en fotografie. Zo kochten ze de afgelopen maand de bibliotheek van een kunsthistorica aan en is hun voorraad fotografieboeken weer aangevuld met speciale en bijzondere boeken. Recente aanwinsten zijn onder meer een grote collectie filmposters, de Protest Box van Martin Parr en een catalogue raisonné van Jackson Pollock.

Interessante aanbiedingen

De ruimte met interessante aanbiedingen wordt voortdurend aangevuld en is net als de winkel geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Afgelopen zaterdag 13 oktober was kAdeBoeken aanwezig op de Antwerp Academy Art Book Fair en zaterdag 3 november staan zij op Boeken in de Bavo in Haarlem.