+31 6 83349311 of +316 12492525 | Openingstijden woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. info@kadeboeken.nl

kAdeBoeken op zoek naar bijzondere boeken, folders, posters & pamfletten

Boeken inkopen en boeken verkopen, voor Ralf en Hanny van kAdeBoeken is dit dagelijkse kost. Zo stonden ze een paar weken terug op de antiquarenbeurs in Leiden en de komende maanden presenteren zij hun voorraad op diverse boekenbeurzen door het hele land.

Dat er nog steeds veel belangstelling is voor bijzondere boeken, bleek uit de enorme interesse voor een origineel manuscript van Jan Gerhard Wichers, voormalig gouverneur van Suriname van 1784-1790. Het manuscript is afgelopen maand verkocht aan Buku-Bibliotheca Surinamica. “Wij hebben een grote en mooie voorraad om te presenteren op boekenbeurzen, maar zijn ook altijd op zoek naar boeken, folders, posters en pamfletten om aan de collectie toe te voegen. Zo kunnen we onze klanten blijvend verrassen”, vertelt Hanny. Ralf staat iedere vrijdag op de boekenmarkt op het Spui in Amsterdam. “Niets is zo leuk als nieuwe aanwinsten te laten zien.”

Nieuwste aanwinsten

Ralf en Hanny hebben de laatste tijd mooie boeken kunnen toevoegen aan hun collectie fotoboeken. Gesigneerde exemplaren van onder meer Henk Wildschut, Henk Rensbergen, Rob Hornstra en Jan Banning. Ralf kijkt uit naar het nieuwe fotoboek van Carla Kogelman “Ich bin Waldviertel”, waarvoor zij onlangs de eerste prijs World Press Photo-Long Term Projects kreeg. Hanny: “Uiteraard kopen wij niet alleen fotoboeken, we zijn geïnteresseerd in allerlei onderwerpen mits deze in onze voorraad passen.” Twijfel je of je een paar interessante boeken hebt om te verkopen of heb je een vraag? Dan kun je bellen met Hanny Kalf: 0683349311 of Ralf de Jong: 0612492525.

Data aankomende boekenbeurzen

De boekenmarkt op het Spui in Amsterdam is elke vrijdag en de eerstvolgende beurs is zaterdag 21 april in Wageningen, zondag 6 mei staan ze op de boekenmarkt in Hengelo, maandag 21 mei in Zeist, zondag 3 juni in Zwolle, zaterdag 9 juni in Amersfoort, zondag 24 juni in Haarlem, zondag 1 juli in Dordrecht, zondag 15 juli in Middachten, zondag 29 juli in Zutphen en zondag 5 augustus in Deventer.

Uitbreiding

Van de zomer gaat kAdeBoeken uitbreiden en krijgen ze een extra ruimte op dezelfde locatie. “Dan kunnen we de klanten nog beter ontvangen.” Via de website www.kadeboeken.nl en social media geven ze de laatste updates.